Lekkerste schaafijs

Lekker Dichtbij: waar haal je de lekkerste smoothie?

        REGIO  |          02 juli 2013                  |                   reageer  |                  Door de dichtbijredactie (De Echo)

Waar haal je de lekkerste smoothie?

1 / 1
 

AMSTERDAM – Het weer wordt het nog niet helemaal. In ieder geval hoeven we iet op zomers weer te rekenen. Geen ijs maar een smoothie dus. Waar haal je de beste smoothie van Amsterdam? Laat weten waar volgens jou het lekkerste te verkrijgen is en wellicht komt het videoteam van Dichtbij.nl langs.

Amsterdammers weten feilloos waar ze moeten zijn en kunnen dit nu delen met de hele stad. Elke week doet Dichtbij in samenwerking met De Echo een nieuwe oproep waar lezers op kunnen reageren. Uit de inzendingen kiezen we een winnaar, die kans maakt op een filmpje op Dichtbij.
Vorige week vroegen we waar je het lekkerste schaafijs kon halen. Dat we nog niet toe zijn aan zo’n koude verfrissende versnapering nu de zomerse temperaturen uitblijven, is wel duidelijk. Deze kwam uit…. Den Haag. Tropical Schaafijs heeft daar het lekkerste schaafijs van de regio. Amsterdammers zijn er dus nog niet aan toe.

Bron : http://www.dichtbij.nl/

Tropical Schaafijs
Average rating:  
 0 reviews

Comments

comments